ОМЛАДИНСКИ РУКОМЕТНИ КЛУБ
МАЧВА БОГАТИЋ

ПОСЛЕ ТРЈУМФА НАД ЛАВОВИМА, МАЧВАНСКИ РУКОМЕТАШИ ДРУГИ НА ТАБЕЛИ

У седмом кола Супер Б лиге Србије, ОРК „Мачва“ савладала је екипу РК „Лавови БП“ из Бачке Паланке, резултатом 26:20.
Овај узбудљиви меч је обележила беспоштедна борба оба тима.

 

 

Фото: Јадранко Губелић

 

Гостујућа екипа у првом делу игре бележи  незнатну предност, али захваљујући уиграности и великој жељи за победом, домаћин је у 21. минуту остварио преокрет.
Прво полувреме завршено је резултатом 15:11.

 

 

Фото: Јадранко Губелић

 

Уиграни и прецизни у погађању мреже, мачвански рукометаши успели су у једном тренутку да постигну разлику од седам голова, али се није предавала ни гостујућа екипа.

 

 

Фото: Јадранко Губелић

У препуној хали у Богатићу, уз публику која је још једном показала како се воли и највија за свој клуб, ОРК “Мачва” победила је ривала, тим РК “Лавови БП” резузлтатом 26:20.
Капитан Мачве, Милутин Шиле Драгићевић осам пута се уписао у стрелце.

 

Фото: Јадранко Губелић

Овим победом мачвански рукометаши избили су на другу позицију на табели, са освојених девет бодова, два мање од тренутног лидера РК „Врбас Петрол“.
Наредног викенда ОРК „Мачва“ гостује екипи РК „Јединство“ у Новом Бечеју.

 

Фото: Јадранко Губелић

 

ОРК „МАЧВА“: Арсић, Кнежевић 3, Зарин 3, Радуловић 1, Јевђеновић 6, Јовановски 2, Павловић, Кречковић, Филиповић 1, Мартиновић 1, Живановић, Шимић, Аризановић 1, Драгићевић (к) 8, Радојичић, Џигурски.
РК „Лавови БП“: Окука (к), Грубор 2, Станојев 4, Ђурковић 7, Вучковић, Ђурица, Урошев 2, Мандић, Лајић, Јерковић, Чупковић, Агић, Дутина, Лажетић, Вујасиновић 2, Миљковић 3.