ОМЛАДИНСКИ РУКОМЕТНИ КЛУБ
МАЧВА БОГАТИЋ

Лисице другу годину заредом у финалу Рукометног Купа Србије

Победом над суперлигашем из Костолца, тимом РК „Рудар“, рукометаши ОРК “Мачва” Богатић обезбедили су пласман у финале Купа Србије 2020 – регион центар. Утакмица у којој су мачвански рукометаши савладали противника са шеснаест голова разлике (34:18)  је још једна потврда да су играчи Митра Павловића неприкосновени на терену.

 

Фото: Ј. Губелић

Пласман у финале Купа Србије другу годину заредом је доказ како се добром игром и дисциплином стиже до елите. – Подмлађена екипа игра одлично и ми смо веома задовољни. Две године заредом играти финале купа, где је испала Црвена Звезда која је суперлигаш, затим Рудар Костолац и Обилић, а ми опстајемо са фантастичним резултатима, то је успех на који морамо бити поносни. Ја могу само момцима да честитам – каже Мирољуб Станић, члан Управног одбора РК “Мачва” Богатић.

 

Фото: Ј. Губелић

Голман Стеван Петровић проглашен за најбољег играча овог сусрета, док су најефикаснији у тиму који је славио победу били Владан Аризановић са девет погодака и Милан Арсић са седам.

 

Фото: Ј. Губелић

У финалу купа које се игра 17. децембра противник ОРК „Мачва“ биће тим РК „Рекреативо“. Где ће се утакмица играти одредиће жреб који се извлачи у понедељак, 2. децембра.
ОРК “Мачва” насатавља борбу за титулу јесењег првака. У десетом колу које се игра у суботу састаје се са Колубаром из Лазаревца