ОМЛАДИНСКИ РУКОМЕТНИ КЛУБ
МАЧВА БОГАТИЋ

„ЛИСИЦАМА“ ПРИЗНАЊА ЗА ТРЕНЕРА, КОЛЕКТИВ И ИГРАЧА

У конкуренцији 47 општинских клубова стручни жири Спортског савеза Општине Богатић и слушаоци Радио „Нешвила“, гласањем на интернет страници изабрали су најбоље спортисте, тренере, спортске раднике и колективе.

 

Фото: Јадранко Губелић

Спортска публика на сајту Радио „Нешвила“ и стручни жири у саставу Бранко Максимовић, Мијаило Грушановић и Синиша Благојевић, одлучили су да се у текућој години признања за најбоље спортисте доделе средњем беку ОРК „Мачва“ Мирославу Јовановском и каратисткињи КК „Мачва“, Анђели Ружић. Јовановски је ову награу добио на основу гласова публике, док је стручни жири „титулом овенчао“ младу шампионку света у каратеу.

 

Фото: Јадранко Губелић

Захваљујући гласовима публике, у конкуренцији једанаест клубова из ове општине, Рукометни клуб „Мачва“ проглашен је за најбољи спортски колектив Општине Богатић за 2019. годину, док је одлуком стручног жирија ово признање припало Фудбалском клубу „Мачва 1929“.

 

Фото: Јадранко Губелић

Одлука жирија и публике поклопила се код избора најбољег тренера, па је ово признање једногласно припало Митру Павловићу, тренеру ОРК „Мачва“.

 

Фото: Јадранко Губелић

Пехар за најбољег спортског радника Општине Богатић у овој календарској години, по гласовима слушалаца, уручен је Ненаду Јевтићу, председнику ФК „Милиционар“, док је то признање по оцени жирија припало Драгану Радивојевићу из Атлетског клуба „Спринт“ Бадовинци.

Фото: Јадранко Губелић