ОМЛАДИНСКИ РУКОМЕТНИ КЛУБ
МАЧВА БОГАТИЋ

И ПОРЕД ПОРАЗА, “ЛИСИЦЕ” ОДИГРАЛЕ ОДЛИЧНУ УТАКМИЦУ

У шестом колу Супер Б лиге Србије – север центар, рукометаши ОРК “Мачве” из Богатића изгубили су утакмицу на гостујућем терену у Каћу, од екипе РК „Југовић“резултатом 32:29.
Овај пораз дошао је после паузе од петнаест дана и тријумфа над тимом РК „Смедерево“, када су Мачвани убедљиво однели победу.

 

Фото: Јадранко Губелић

И поред пораза од три разлике, играчи Мачве одиграли су праву суперлигашку утакмицу. Неколико техничких грешака, неуспешна три седмерца и неколико промашаја коштали су Мачване губитка утакмице. Екипа се до последњег тренутра трудила да освоју победу, али је срећа и сплет околности била на страни домаћина.

 

Фото: Јадранко Губелић

Најефикаснији играч у редовима ОРК “Мава Биогатић” био је голман Џигурски, док је код домаћина бриљирао Момчиловић који је дао седам голова.
После овог пораза ОРК „Мачва“ налази се на четвртој позицији на табели, са седам бодова колико има и Колубара која је за једно место боље позиционирана. Први на табели је Врбас петрол са десет бодова.

 

Фото: Јадранко Губелић

Наредну утакмицу Мачвани играју у среду 6. новембра, од 19:30 часова, када ће у оквиру Купа Србије – регион центар угостити екипу РК „Нови Београд.

У оквиру седмог кола Супер Б лиге Србије – север центар, мачванске “Лисице” састају се са РК „Лавови“ из Бачке Паланке. Утакмица се игра у суботу 9. новембра у спортској хали Богатић.